Om Meg

Profilbilde

Siv Sletten (født: Andersen, 1971) er en inspirator og endringsagent – genuint opptatt av rettferdighet, integritet, moral og gode etiske verdier i samfunnet og næringslivet.  

Kommunikator om Næringslivets Skyggesider og Livsfarlig Ledelse.

Tøff, tydelig og ærlig

Siv er gift med Paal, har to (2) store barn, er ferdig med tidsklemma, har vært “ute en vinterdag” og gått på mange nok «smeller» i livet, både privat og i arbeidslivet, til å vite hva hun står for og hva hun er god på. Hun har erfaring med maktspill, taktikk og politikk i virksomheter og «tørr å stå i det». Siv elsker å jobbe, er drivende, engasjert og kan «flytte fjell» hvis hun har tro på det hun gjør. Siv har ekstremt høy integritet, tydelige verdier, er ærlig og transparent uten skjulte agendaer. Hun er et forbilde og en rollemodell i sitt lederskap og vekter direkte, krevende og tøff lederstil i balanse med ydmykhet, forståelse og empati. – Siv er genuin!

Gründer og Blogger

I dag er Sletten i gang med et gründerprosjekt sammen med sin ektemann, Paal. Om kort tid åpner de en delikatesse, cafè og vinbar på Frogner i Oslo. Her vil de fokusere på å skape «Det Gode Liv» og en opplevelse av ro, harmoni, trivsel og avslappet atmosfære der gode smaksopplevelser møter musikk, kunst og kultur i ulike variasjoner.

Sletten er i tillegg blogger og skriver bl.a. om endringsreisen og «drømmeprosjektet» på bloggen Kontra.blog

Foto: Privat og Pixabay, free images