Min Bakgrunn

Yrkeserfaring

Allerede som 14 åring begynte Sletten å jobbe; først som rengjører og etter hvert som butikkassistent i kiosk. – «Familieøkonomien var stram og motivasjonen til å tjene egne penger var stor.»

Parallelt med utdannelse ervervet Sletten seg erfaring innenfor restaurantbransjen, butikk-/ retailbransjen, showbiz-bransjen som danser og modell og barnehage/ skolefritidsordningen som fritidsassistent samt ressursassistent for barn med særbehov. Sletten hadde også praktikantplass/ internship i Svenska Dagbladet i Stockholm der hun bl.a. var ansvarlig for «BostadsGuiden», et eget delmarked med ukentlig innleggsblad i avisen.

«Drive to Achieve», «Tekno-Geek» og «Winning-instinct»!

Teknologi & Ledelse

Sletten har over 20 års erfaring, hvorav over 15 år i lederposisjoner, med IT og teknologi i en tidsepoke der den teknologiske utvikling har vært i konstant endring.
Allerede i 1995 begynte Sletten som salgsassistent i et IT-selskap i Sandefjord.

Karrièren utviklet seg raskt videre til selger og produktansvarlig, IT-tekniker og IT-konsulent, prosjekt- og programleder, transformasjonsleder, faglig leder, personalleder, avdelingsleder, operasjonell driftsleder og COO for store forretningsenheter, internrevisor/ corporate auditor, forretningsutvikler, strateg og toppleder.

Utdannelse

Sletten har gjennomført lederutviklingsprogram og er sertifisert leder, tatt grunnleggende prosjektlederutdannelse samt er utdannet innenfor corporate audit/ internrevisjon/ governance, risk & compliance (GRC) fra IBM – et av verdens største og mest anerkjente IT-selskaper. IBM er verdenskjent for sine interne utdannelsesprogrammer som er utviklet i samarbeid med bl.a. Harvard Business School.

Sletten er i tillegg utdannet Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI, har grunnleggende IT teknisk utdannelse fra NæringsAkademiet, bachelorkurs i salg- og salgsplanlegging fra Handelshøyskolen BI, grunnleggende medietrening fra Svenska Dagbladets Media Academy, er utdannet danser og koreograf fra Balettakademien i Stockholm samt har Artium i naturfag fra Sandefjord Videregående Skole.

For ytterligere informasjon om yrkeskarrière og utdannelse, ta Kontakt og be om CV eller se LinkedIn profil: linkedin.sivreginasletten

Foto: Privat og Pixabay, free images